Inget svar

När barnen tystnar.

Samurajpaniken

Tänkte informera er om att samurajerna finns på riktigt och de är här för att stanna. Att gömma sig gör bara saken värre. Jag råder er att bara hålla lugnet och inte låtsas om dem.

Skandal

Det är typ tjugo minusgrader och jag svettas!! Haha! Stockholm alltså.. Vilken stad!

Kärlek i trubbeldiset

Jag är inte kär. Såg honom på klubben igår, han måste ha varit jättefull för jag kommer inte alls ihåg hur han såg ut. Åh, synd att jag inte är kär alltså. Så skönt att slippa allt sånt trams.

Världsfilosofi

Rent logiskt kan ju jorden inte vara platt. Om man åker mot horisonten tillräckligt länge kommer man ju att komma tillbaka till samma ställe. Detta beror på att jorden faktiskt är rund och inte platt. Hur förklarar ni att ingen trillat över kanten?

Skolan

Idag var jag inte i skolan. Skolkade hela dagen. Det är SÅ skönt att slippa alla lektioner!! Typ lov.

Till Linda

Vi är hemskt ledsna och hoppas att du stiger segrande ur detta ångande blodhav till strid. Du är på en mörk plats nu, och vi skänker dig härmed alla våra drömmar om ljus.

JIPPIE!

Hatar solen.

Var är dörren till friheten?


Kannibalism- kärlek?

Än en gång har jag fått ett sådant där tråkigt mail igen. Ni som bara är här för att förstöra kan sluta med det. Ni är bara avundsjuka. Ni behöver inte försöka knäcka mig för det kommer ta er tusen år. Eller i alla fall typ 80 år, när jag dött. Då kan ni ju knäcka mitt skelett med en nötknäckare eller bara ställa er på det. Det är ganska konstigt att vi är gjorda av just ben.. Det är ju ganska opraktiskt eftersom det förhindrar vår rörlighet i vissa rörelser. Vi kan t.ex. knappt böja armen bakåt. Det vore så mycket bättre om vi var gjorda av något mjukt material. Om vi var gjorda av ett mjukt material skulle vi aldrig bryta benen, armarna etc. Jag tror alla varit med om känslan när man hoppar ner från någonting högt och det smärtar till i fötterna. Det skulle aldrig ske om vi inte var gjorda av det här dumma skelettet. Så... varför skulle man hoppa ner från denna höga höjd? Det beror antagligen på att man blir förföljd av någon. Det är så dåligt att vi människor ska förfölja varandra och förstöra allas liv. Det finns folk som gör det nämligen, och det är det som skapar känslan vi har över att vi blir förföljda. Det här är en konstig känsla som jag tror att bara vi människor har. Jag menar, djur är väl alltid på sin vakt, men vi människor känner oss förföljda så fort det blir mörkt och vi är ensamma. Det är väl konstigt? Att vi just när vi är ensamma känner oss förföljda.. Det borde ju om något vara tvärtom. Vi är ju på ett sätt förföljda när det är fullt av folk. Därför tycker jag att ingen borde äta kött då det är otroligt elakt mot djuren.

Citat

Bphj
"Underkastelse är en synd. Den som bär den lär straffas."
-"Riddaren".


Mat

Nu står vi och lagar hallonpaj. Supergott!!

Dagens kost

Nu ska vi laga mat. Vi tänkte laga en maträtt som vi ofta brukar laga tillsammans. Det är en pastarätt innehållande räkor och grädde. Ibland har vi också i majs eller ärtor.
Så här lagar vi den:
Först kokar vi pastan, spaghetti.
Sedan steker vi grädde, lök, ärtor och räkor.
Efter det blandar vi allt samt kryddar lite.
Sedan sätter vi oss vid bordet och hugger in!

Supergott! [:


Sagokör

Angek

Kraft

"Under andra slaget fick jag tåga. Än vilar ingen själ."
-"Riddaren"


Farhågornas övergång till trolldom.

Dgn

Änglaskalv.


Saknad

Idag blev jag inte överfallen av ett rådjur, och därför tycker jag att vi ska värna om dem. Tänk om de inte fick mat? Då skulle de inte få näring och må bra. De skulle dessutom bli jättesmala och kanske svälta ihjäl. Tänk om det här rådjuret hade attackerat mig? Jag tycker att det är bra att de får gå fritt, annars hade de varit tama och kanske rotat i ens väska etc. Därför tycker jag att vi ska behandla dem rätt och sluta köpa päls!! ]:<

Tshillar

Tja! Sitter och tshillar.

Tshill

Sitter och tshillar. Vad gör ni?

Blåmunk

Så, vad är egentligen en blåmunk? Kan någon ens svara på det? Vi får väl se..

Sol!

I dag är det sol och fint ute. Därför borde ni passa på att putsa era bestick! Hoppas ni har en minst lika trevlig dag som jag! Ses snart! Lev gott. Må inga bekymmer plundra er väg!

Riddarcitat




"Du må skymfa mig, men min trotsighet består."

-"Riddaren".


Rådjur. Frihet.


Paus

Vad jag än gör. Var jag än är. Vart jag än går. Varför jag finns. Du finns alltid inom mig. Du är jag. Jag är du. Det är vi för alltid.


Besviken

Är djupt besviken på er läsare. Djupt besviken. Jag tror nog att ni vet varför. Om ni tänker efter en stund så kommer ni förstå vad jag menar. Jag är djupt sårad. Ni finns inte, och det gör mig djupt besviken.

Utan tvivel


Kulturtipset: Fantastisk bok!

När jag skrev inlägget om det otroligt underbara låten kom jag på en massa annat jag vill tipsa er om!
Ett exempel är boken "Man Of The Forest - Wits and Wonders", skriven av Niles Northenburgh. Jag önslar verkligen att han fanns på riktigt och skrev den boken, för den är så jävla bra! Och nu får jag inte läsa den, han har ju inte skrivit den. Och det är ju ganska självklart med tanke på att han inte finns!

Så, det var dagens kulturtips. Åh, vad arg jag blir på vissa saker ibland!

Världens bästa låt

Jag har fortfarande inga ord. Inte i fickan, inte i väskan, inte i skattkistan och inte bakom örat. Inte ens i kakburken har jag några överblivna ord - jag lyssnade nämligen världens bästa låt idag. Den var en blandning av åttiotalets post-punk, elektronisk ambient med jazziga inslag och så tyst att den inte hördes. När jag lyssnade på låten stördes jag lite av att jag inte hörde den, men den var så sjukt bra att det inte gjorde något.

Kära läsare, ni borde verkligen lyssna på låten. Fattar inte varför ni vägrar göra det? Ni behöver iallafall inte bli jättearga varje gång jag ber er? :(

Tom

Har inga idéer, ingen humor, inget intresseväckande, inte ens en lögn att dela med mig av. Ni får nöja er med detta lilla. Ett litet innehållslöst blogginlägg. Helt utdömt.

Soft filosofi

Sitter här i skolan och tshillar, det är jättesoft. Mmm

God morgon

God morgon. Gute Morgen. Buenos días. Bom dia. Bonjour. Good morning. Buongiorno.
Där kan mina kunskaper slut, men hoppas ni får en lika god morgon som jag ändå.
Kram på er, mina små änglahuvuden!

Ordlös

Är stum. Har inga ord. Är bedövad i munnen. Är förstummad. Min talförmåga är försvunnen. Därför tänker jag nu ta bort klämman jag klämt fast i min tunga för den stör bara. God natt.

Nya skor

Nu har jag varit ute och köpt skor igen. Ni vet ju att jag gillar converse så det här blev dagens köp:


Japp, lila converse blev det [;


Änglaröst


Time to get serious

Okej, läsare. Vem tar ni mig för egentligen? Jag har aldrig sagt att man ska gå ut och promenera med sina hundar. Fattar verkligen inte hur ni kan anklaga mig för att säga sådana saker. Jag skulle aldrig försöka få någon att tvinga sina hundar att sitta hemma.

Än mindre än att ni anklagar mig kan jag fatta att ni faktiskt tar det på allvar. Ni fattar väl själva att ni måste gå ut med era djur? Varför köper man en hund om man bara ska hyvla ost med den och klä sina döttras i flätat ylle? Tur att han iallafall inte utsätter ankorna i pölen för sin jävla kamera, hade han gjort DET... Ajajaj.

Detta var nog allt jag ville få sagt - ni måste sluta anklaga mig för att tycka om världen för det gör jag verkligen! Jag älskar världen och blir sårad och arg när ni kommer där i era galonisar och påstår att jag gör det.

Förresten hoppas jag att ni ser fram emot nästa inlägg, det kommer vara fullspäckat med saftigt skvaller om mig!

Beroende igen

Känner mig så dum. Har blivit beroende igen, och jag vet inte hur jag ska göra. Jag hade precis avvänjt mig, förstår ni hur det känns? Känner suget hela tiden. Det här är så svårt. Jag tror att ni vet vad jag pratar om. Ja, jag har blivit beroende av mat.. igen! Försöker tugga tuggummi men det hjälper inte. Min kropp vill bara ha mat, och nu måste jag börja om hela "sluta ätaprocessen". Vet inte vad jag ska ta mig till. Hatar när man tror att man har lyckats men man inte har det. Nu måste jag sluta äta igen, och det är jättesvårt att vänja sig. Sliter av mig håret ibland. Så beroende är jag!
Så, snälla fans, börja aldrig äta.


Frågan [:

Eftersom vi själva inte visste svaret på frågan så tyckte vi att den med bäst svar var:

http://rebeccamalmberg.blogg.se/

Frågan

Vem uppfann linsen?

Sista

Det här blir dagens sista inlägg. Tänkte bara berätta för mina fans hur mycket ni betyder för mig. Kan ni snälla sluta skriva elaka saker till mig! Vad hasr jag gjort er? LOVA YA! Kort inlägg, men imorgon kanske ni får en lång novell av mig. Vi får väl se! Ha det smakrikt!

Tanke

Funderar över vad jag ska laga för mat. Kanske blir det djungelmat, vem vet?

Veckans illa

Låt mig presentera den första "Veckans illa".

Veckans illa kommer innehålla saker man stör sig på, är allmänt konstiga eller saker som helt enkelt är fel.

Dagens illa är...
Alla stenar som sitter "fel" i exempelvis tunnelbaneperrongernas golv. Hur kunde de hamna där, och varför? Någon har ju satt dit dem. Ett exempel är på Fridhemsplan:

 
Ursäkta den dåliga kvalitén. Fotades under ren frustation.


Kritik

Idag beslutades det att alla träd ska fällas i Stockholms innerstad bara för att de gör skugga för solen! Men tänk på sommaren, då vill vi ju ha skugga. Man kan inte bara tänka som om det är vinter för alltid. Det är så sorgligt. Tänk hur lång tid det har tagit för de här träden att växa och bli fina, så ska de huggas ned! Hugg ner dem! När solen skiner nu på vintern är det fruktansvärt jobbigt när träden gör skugga för den. Äntligen får man njuta lite, så får man inte det! Ta bort alla jävla träd. Så jävla onödigt, vi behöver ju inte ens dem. Bort med dem! Tänkte också påminna om att det är 1 april idag.

RSS 2.0